Ekipa serije "Breaking Bad" poludjela na obožavatelje: Prestanite bacati pizze na krov

Screenshot: YouTube

PONAŠANJE obožavatelja serije "Breaking Bad" ljuti jednog od autora serije Vincea Giligana. U intervjuu o spinoffu "Better Call Saul" Giligan se na trenutak udaljio od teme, nove epizode, kako bi poslao poruku svim fanovima koji svoju ljubav prema Heisenbergu iskazuju bacajući pizze na krov kuće u Albuquerqueu, koja se pojavljuje u seriji. Za one koji možda ne znaju, u jednoj sceni Walter White ljutito baci pizzu, koja završi na krovu kuće.

Zbog uspjeha koji je serija postigla, kuća koja se pojavljuje u njoj postala je turistička atrakcija, no Giligan da kako u posljednje vrijeme posjetitelji stvaraju probleme ženi koja stanuje u njoj.

"Nema ništa originalno ili smiješno u bacanju pizza na krov ove žene. Drugi su to napravili, niste prvi", poručio je Giligan obožavateljima.

Dodao je kako voli obožavatelje serije, no oni koji namjerno bacaju hranu na nečije vlasništvo za njega nisu obožavatelji.

Njegove je riječi potvrdio Jonathan Banks, koji igra ulogu Mikea Ehrmantrauta u spinoffu "Better Call Saul", zaprijetivši da će uništiti one koje uhvati da to rade. 

Pročitajte više