Ekskluzivno na Indexu pogledajte premijeru spota za novi singl Ines Huskić, "Delete"!

Foto: Press

MLADU i atraktivnu Ines Huskić šira je javnost upoznala još pred nekoliko godina kao jednu od finalistica showa "Hrvatska traži zvijezdu", a ona se sad napokon na scenu vraća predstavljajući autorski materijal.

Singl s kojim je odlučila potražiti svoje mjesto na sceni zove se "Delete", a za njega je u suradnji Lukom Karamarkom napisala glazbu, s Nevenom Kadoićem tekst, dok su joj se u izradi aranžmana pridružili Robert Nappholz, Ivor Pluzarić, Boris Fischer i Darija Hodnik.

"Hrvatska Jennifer Lopez", kako je mediji odmilja vole nazivati, za "Delete" je snimila i šaren i vrckav video spot koji najbolje opisuje prirodu pjesme, a za njega se pobrinula vrhunska ekipa iz produkcijske kuće ALL4YOU iza koje već stoje brojni video projekti među kojima i spot za pjesmu "Ti" Marija Huljeva. Za brojne promjene izgleda zaslužna je agencija JL Style, a spot je sniman tri dana na više različitih lokacija.

Singlom "Delete" Ines se publici predstavlja i pod novim umjetničkim imenom Yness, a on označuje pravi novi početak: kretanje u novom smjeru, smjeru glazbe. Sve ostalo Ines je odlučila ostaviti iza sebe te svojim vrhunskim glasom, plesačkim vještinama i atraktivnim izgledom samouvjereno krenuti u ostvarenje svojih snova.

U videu provjerite kako to izgleda!

Pročitajte više