Emisija Ivana Ivanovića ukinuta zbog sprdanja sa srpskim predsjednikom?

Screenshot: YouTube

POPULARNA emisija srpskog voditelja Ivana Ivanovića, "Veče s Ivanom Ivanovićem" koja se emitirala na Prvoj Srpskoj Televiziji navodno je ukinuta, i to po "direktnom nalogu vlasnika ove televizije, grčkog biznismena Thea Kyriakoua".

"Na Prvoj TV nisu mogli ovo potvrditi, no nisu željeli ni demantirati naše saznanje da se večeras neće emitirati Ivanovićeva emisija", piše Blic.

PR predstavnici Prve TV su otkrili da će se više informacija o tome što će biti s Ivanovićevom emisijom znati u ponedjeljak, a Ivanović je na svojem Twitteru samo kratko napisao:

"Emisija se neće emitirati večeras. Ne bih ništa javno komentirao dok traju razgovori s Prvom TV, a i ne smijem. Javljam sve".

Blic također navodi kako je vjerojatan razlog ukidanja emisije voditeljevo ismijavanje predsjednika Srbije, Tomislava Nikolića i njegove supruge Dragice, u prošlotjednoj emisiji.

"Izgleda da su malo pretjerali sa šalama na račun predsjednika Srbije i njegove supruge jer su neke od njih bile vrlo neukusne. Posve je moguće da je to razlog zbog kojega je večerašnja emisija skinuta s programa", otkrio je neimenovani izvor.

"Ivanović se nekoliko puta sprdao s predsjednikom tijekom posljednje emisije. Prvo je predsjedniku montirao izjavu iz filma 'Lepa sela, lepo gore', kojom je objasnio kako Vučićevi ministri nisu na njegovom nivou: 'Da se vi školovani nešto pitate, otišli bi i Srbi i Srbija u kurac', nakon čega se sprdao s njegovom izjavom u kojoj je branio humanitarni rad supruge Dragice", pobliže je objasnio izvor.

"Za 100 godina će dva Srbina razgovarati i kazati: "Kako se zvao onaj predsjednik, muž Dragice Nikolić koja je sagradila 20 rodilišta u Srbiji", rečeno je u Nikolićevoj emisiji.

Ivanović je na Prvoj TV zaposlen od 2007. godine, a emisija "Veče s Ivanom Ivanovićem" prvi se put emitirala u svibnju  2010. godine.

 

Pročitajte više