"Fallout 4" stiže krajem godine i bit će odličan

Foto: Press

BETHESDA je na ovogodišnjem E3-u odradila obećanu prezentaciju dugoočekivanog četvrtog nastavka "Fallouta", a fanovi su više nego zadovoljni viđenim.

Naime, novi "Fallout" zaista djeluje kao nastavak koji ova igra zaslužuje, a noviteta je bezbroj i već se iz priloženog može naslutiti da govorimo o jednoj od najboljih video igara godine.

Unaprijeđeni VATS sustav nišanjenja (Vault-Tec Assisted Targeting System), još detaljnija modifikacija likova, oružja i Power Armora te izgradnja i razvijanje vlastitih naselja, samo su neki od doprinosa već ionako bogatom sandbox pristupu koji ovog puta pomalo podsjeća i na odlični "Minecraft".

Bethesda je fanove iznenadila i besplatnom igrom za iOS "Fallout Shelter" koju već možete nabaviti u App Storeu, a otkrili su i da ćemo četvorku igrati već 10. studenog ove godine.

Pip-Boy je također unaprijeđen, a zanimljiv detalj je i to da će najnabrijaniji fanovi moći nabaviti i funkcionalnu repliku uređaja u koji ćete ubaciti mobitel s posebnom aplikacijom i koristiti ga na isti način kao i u igri. Uređaj, naravno, dolazi s posebnim izdanjem igre.

Pročitajte više