Fanovi Maksima Mrvice s nestrpljenjem iščekuju koncerte u Puli i Zadru!

Foto: PR

IAKO nas od koncerata Maksima Mrvice u Areni Pula 5. kolovoza i na Forumu u Zadru 7. kolovoza dijele još puna tri tjedna, atmosfera među poklonicima sjajnog pijaniste već je sada užarena i ulaznice za predstojeće koncerte mogle bi planuti.

Veliko zanimanje koje vlada za ova dva ljetna koncertna spektakla u produkciji kuće Depromo event iz Zagreba ne čudi, jer će predstojeći koncerti Maksima Mrvice biti istinska glazbena poslastica za sve ljubitelje crossover glazbenog žanra s kojim se Mrvica proslavio. Mnoge fanove dodatno će obradovati i repertoar s aktualnog albuma filmske glazbe "The Movies" koje će Maksim Mrvica izvoditi premijerno pred publikom u Puli i Zadru.

"Predstojeće koncerte u Puli 5. kolovoza i u Zadru 7. kolovoza sviram u pratnji banda, a repertoar sam odabrao pažljivo i publici ću predstaviti probrane kompozicije s mojih dosadašnjih crossover albuma. Odabrao sam upravo meni drage kompozicije i one koje su bile najveći hitovi. Uz to, odabrao sam i kompozicije sa svog posljednjeg albuma 'The movies' koje publika u Hrvatskoj još nije imala prilike čuti", otkriva Maksim Mrvica, priznajući da je upravo snimanje albuma "The Movies" pred njega stavilo velik izazov.

"S obzirom na činjenicu da ja za svoje albume odabirem isključivo klasične skladbe, rad na albumu 'The Movies' bio mi je svojevrstan izazov, zato što se radilo o skladbama iz poznatih filmova koje nisu pripadale klasici. No, svaku sam, bez obzira na to, obradio u svom klavirskom crossover stilu", pojašnjava slavni i strastveni pijanist, koji svakodnevno i po sedam sati provede za klavirom, vježbajući.

Iako je album "The Movies" još svjež i fanovi Maksima Mrvice ga obožavaju posebice u Rusiji, Japanu, Kini i Koreji, Maksim već priprema novi, jedanaesti po redu studijski album koji će se sastojati od dva dijela – uz crossover dio, na albumu će se naći i čista klasika.

Ulaznice za dva velika koncertna spektakla Maksima Mrvice i banda mogu se kupiti u pretprodaji po sljedećim cijenama: 140 kn za slobodno sjedenje/160 kn za VIP sjedenje, a na dan koncerta po cijenama: 160 kn za slobodno sjedenje/180 kn za VIP sjedenje. Uz sustav Eventima, ulaznice se prodaju i na sljedećim prodajnim mjestima:

Za Pulu ­ ­ kiosci TISKA, TISAK Media Pula, mjenjačnice Exclusive Change, poslovnica Activa Travel Istra, Scalierova ulica 1 u Puli

Za Zadar ­ TIC Zadar, kiosci TISKA, TISAK Media Zadar Supernova, Aquarius T.A., Dallas Music Shop, Combo Music Shop, mjenjačnice Exclusive Change, Petrol BP Zadar, Petrol BP Zaton

Pročitajte više