Fanovi poludjeli zbog koncerta: Ako ne dobijem karte, ubit ću svako živo biće na planeti

Foto: Press

KARTE za 22 londonska koncerta poznate pjevačice Kate Bush, rasprodane su za samo 15 minuta.

Pjevačica koja nije nastupala 35 godina jutros je u prodaju pustila 80 tisuća karata, a razgrabljene su za petnaestak minuta. 80 tisuća karata nije dovoljno za sve koji bi ju željeli čuti i vidjeti, a neki fanovi malo su poludjeli od želje da odu na koncert. "Ako ne dobijem karte za koncert Kate Bush, ubit ću svako živo biće na planeti", napisao je jedan korisnik Twitter. Ovo je samo jedna u moru emotivnih reakcija.

 

 

"Potpuno sam oduševljena odazivom na koncerte. Hvala vam svima. Radujem se našem susretu krajem godine", izjavila je Kate.

Podsjetimo, Bush je stekla svjetsku slavu 1979. godine kao devetnaestogodišnjakinja singlom "Wuthering Heights" kojim je zauzela vrhove top lista. Te je godine održala i svoju prvu i jedinu europsku turneju, a nakon toga je odustala od nastupa uživo i snimala samo studijske albume.

"Sretna sam što mogu najaviti da ću održati nekoliko koncerata ovog kolovoza i rujna. Nadam se da ćete mi se moći pridružiti i veselim se što ćemo se vidjeti na koncertima", objavila je pjevačica ranije ovog mjeseca.

Sve koncerte na turneji "Before the Dawn" Bush će održati u londonskoj dvorani Eventim Apollo, a prvi nastup zakazan je za 26. kolovoza.

Bush je snimila ukupno deset studijskih albuma, od kojih su tri dospjela na vrh britanske ljestvice najboljih albuma. Također ima i tri nominacije za nagradu Grammy.

Najpoznatije su joj pjesme "The Man with the Child in His Eyes", "Babooshka", "Running Up that Hill" i "Don't Give Up" u duetu s Peterom Gabrielom.

Pročitajte više