Filmski hitovi koji su skoro imali drukčiji završetak

Screenshot: YouTube

JESTE li znali da su neki jako poznati filmovi skoro imali drukčije završetke od onih koje smo na kraju gledali?

Australski news.com.au na jednom je mjestu sakupio upravo takve slučajeve, a neki od njih mogli bi vas iznenaditi. Provjerite što se moglo dogoditi.

"Titanik" 1997.


Kako je završio: Naborana Rose (glumi je Gloria Stuart) iskrala se iz svoje kabine kasno navečer i ispustila ogrlicu s privjeskom u obliku srca u ocean.

Kako je skoro završio: Brock Lovett (glumi ga Bill Paxton) skoro je spriječio Rose da ispustiti ogrlicu u ocean. Ona je svejedno ispusti, na potpuno razočaranje prisutnih.


"Umri muški 3" 1995.


Kako je završio: John McClane (Bruce Willis) srušio je helikopter Simona Grubera (Jeremy Irons) i spasio zlato.

Kako je skoro završio: Gruber je trebao pobjeći u Europu sa zlatom. McClane bi ga tad našao i izazvao na partiju ruskog ruleta. To nije dobro prošlo za Grubera.

"Prekid" 2006.

Kako je završio: Gary Grobowski (Vince Vaughn) naleti na Brooke Meyers (Jennifer Aniston) na ulici i njih dvoje pristojno porazgovaraju prije nego što svatko ode na svoju stranu. Dok odlaze, oboje se okreću preko ramena uz smiješak.

Kako je skoro završio: Trebali su prekinuti i nikad se više vidjeti. Ali testna publika smatrala je da je takav kraj prebrutalan, pogotovo zato što je Aniston u tom trenutku prolazila kroz javni prekid s Bradom Pittom u stvarnom životu. Kraj je stoga promijenjen.



"Zgodna žena" 1990.


Kako je završio: Edward Lewis (Richard Gere) pobijedi svoj strah od visina i popne se na požarne stepenice Vivian Ward (Julia Roberts) kako bi je tom velikom romantičnom gestom osvojio.

Kako je skoro završio: Trebalo je završiti puno realističnije - da Lewis plati prostitutku i svatko ode na svoju stranu. Ali testna publika željela je sretan završetak pa su to i dobili.



"Alien" 1979.

Kako je završio: Ripley (Sigourney Weaver) je odaslala Aliena u svemir i nastavila svoj put kući.

Kako je skoro završio: Ridley Scott želio je ubiti Ripley. Htio je da joj Alien odgrize glavu i potom se upiše u dnevnik imitirajući njezin glas. Ali, filmskom se studiju nije svidio taj kraj te su pristali financirati film samo ako Ripley preživi.


 

Pročitajte više