Gangster iz Imotskog odlučio pomoći očajnoj udavači: U Hrvatskoj manjka djevojaka, a Kineskinje su fine žene

Foto: PR

ČIM JE pročitao članak koji smo danas objavili, "imotski Amor", kako ga neki nazivaju, istog je trena krenuo u akciju i na adresu Indexa poslao svoju plemenitu ponudu/najavu filma koji je o njemu snimljen.

Nediljko Babić ­ Gangster, vlasnik agencije "Nada" za ljubavno posredništvo iz Imotskog ponudio je svoje usluge očajnoj kineskoj udavači Juan Liyuan koja pomoću reklamnih panoa u kineskom gradu Chendu traži muža. Nema razloga, kaže Nediljko, da svoje usluge proširi i na kinesko tržište jer u Hrvatskoj manjka djevojaka, a Kineskinje su fine žene.

Imotski Amor Nediljko Babić spojio je i do oltara doveo 350 parova, sve s ciljem demografske obnove Hrvatske. Gangster je dosad usamljene hrvatske momke kojih je prema njegovim saznanjima u Hrvatskoj oko 103 tisuće viška u odnosu na nevjeste spajao sa ženama iz svih krajeva svijeta, a posebno dobre bilateralne ljubavne odnose uspostavio je s Ukrajinom.



Babić već 29 godina spaja parove i dosad je posredovao u gotovo 400 brakova. O njemu je prošle godine snimljeni i film Gangster te voli u režiji Nebojše Slijepčevića koji je obišao velik broj svjetskih i domaćih festivala, a na prošlom ZagrebDoxu je osvojio Nagradu publike.

Zanimljivo je da je spomenuti film pomogao spajanju jednog od protagonista koji je dugi niz godina tražio ženu s jednom s Njemicom. Ona je naime vidjela film na televiziji ZDF, zaljubila se i kontaktirala agenciju Nada te je zaljubljeni par već godinu dana u sretnoj vezi.

Pročitajte više