Gay par tuži osoblje zračne luke: Zalijepili im dildo za prtljagu

ODMOR iz snova za jedan se homoseksualni par iz Virginije pretvorio u pravu noćnu moru. Par je odlučio tužiti osoblje United/Continental zračne luke jer je, prema njihovim riječima, iz njihove prtljage izvadilo dildo, premazalo ga lubrikantom, zalijepilo za vanjsku stranu jedne od putnih torbi i poslalo na pokretnu traku za prtljagu.

Kad su zaprimali svoju prtljagu, Christopher Bridgeman i Martin Borger nemalo su se iznenadili ugledavši jednu od svojih seksualnih igračaka na vrlo neuobičajenom mjestu koja je pritom, kako su ubrzo otkrili, bila premazana lubrikantom vrlo neugodnog mirisa. Ta scena, tvrdi par, nasmijala je mnoge ljude koji su se nalazili u njihovoj blizini, prenosi Huffington Post.

Par koji se vraćao u Norfolk s odmora u Kostariki, odlučio se na tužbu protiv članova osoblja i to zbog "namjernog nanošenja emocionalne boli, napada na privatnost i nemar". Sličan slučaj dogodio se ove godine i djevojci po imenu Jill Filipovic, kojoj je osoblje zračne luke u Dublinu u prtljazi pronašlo vibrator i zatim na komad papira napisalo "Get [her] freak on girl". Filipovic je također bila iznenađena, no za razliku od Bridgemana i Borgera, cijelu je situaciju opisala kao komičnu.

Pročitajte više