Gdje je danas Ted Williams, "beskućnik zlatnog glasa"?

Screenshot: NBC

PRIJE skoro četiri godine, priča o Tedu Williamsu, beskućniku zlatnog glasa, dirnula je milijune ljudi diljem svijeta, a teško je bilo pronaći portal koji nije objavio priču njegovu put od neimaštine do slave.

Živio je na ulicama Ohija, a "otkrio" ga je lokalni snimatelj čiji se video munjevito proširio društvenim mrežama i Williamsa preko noći pretvorio u zvijezdu za kojom se otimaju novinari.

"Bivši sam spiker kojeg život nije mazio", rekao je Williams čiji je video na YouTubeu do danas pogledan više od 30 milijuna puta.

Gostujući u brojnim talk-showovima, Williams je rekao da namjerava promijeniti život i iskoristiti priliku koja mu je pružena.

Međutim, unatoč brojnim angažmanima i ponudi da se o njegovom životu napiše i knjiga, Williamsov se još uvijek nije uspio vratiti na "pravi put".

"Sve se dogodilo tako brzo. Jedan dan sam bio beskućnik, a već drugi sam u Hollywoodu", govori Williams.

Uslijedila je depresija, loši poslovni potezi i neuspjeli pokušaji rehabilitacije. Izgubio je auto i stan, a danas ima novog menadžera u tvrdi da ovog puta neće propustiti priliku da ispravi grešku. Ponovno je u studiju i zarađuje snimajući reklame, a tvrdi da sreću pronalazi pomažući beskućnicima.

Iako je njegova budućnost neizvjesna, tvrdi da je optimističan.

 

Pročitajte više