Glory Dayz Festival: Svira i SuperOperater, novi band sastavljen od bivših članova Majki, Laufera i Kojota!



GRUPA SuperOperater novo je ime na popisu izvođača koji će nastupiti na Glory Dayz Festivalu 28. i 29. rujna na Zagrebačkom Velesajmu!

Organizatore Glory Dayz Festivala razveselila je vijest o okupljanju iskusnih glazbenika koji su svirali u nekima od najboljih i najpopularnijih hrvatskih rock bendova pa su odlučili repertoar dodatno proširiti i hrvatskim rock zvukom! GloryDayz i SuperOperater predstavit će gostima Festivala dobro poznate glazbenike iz slavne "Fiju Briju" generacije koji donose prepoznatljiv zvuk u novom ruhu.

Alen Marin, vokal (ex Kojoti, Elektrobuda), Vanja Marin, bas (ex Kojoti, Majke, Pips, Chips & Videoclips), Kruno Domaćinović, gitara (ex Majke, Elektrobuda), Alen Tibljaš, bubanj (ex Laufer, Majke, ) udružili su snage i bogato iskustvo koje su stekli u dobrim starim vremenima "Fiju Briju" generacije, osnovali novu grupu SuperOperater, a kako zvuče nove pjesme pokazat će nam na Glory Dayz Festivalu.

"Naš 'nulti' ili najavni singl donosi svirački nešto jednostavniju, ali žestoku i moćnu punk-rock pjesmu, dok ostale sadrže nešto kompleksniju svirku i aranžmane. Izbor imena grupe je najteži zadatak koji smo morali odraditi. Svi smo odrasli uz film 'Kako je propao rock 'n' roll'. U filmu postoji divan lik, SuperOperater koji nam je bio super i otuda ime. Uz to ironično je da je taj naslov filma postao jedno zaista ogromno i istinito pitanje osobito za nas četvoricu - kako je i zašto propao rock u našim životima? Ipak smo čvrsto odlučili da nije", poručuju članovi grupe koji novi, povratnički album izdaju ujesen.

Pročitajte više