"God Save The Queen": Kraljica proslavila dijamantni jubilej, pjevale samo megazvijezde



BRITANSKA kraljica Elizabeta II ovog vikenda proslavila je svoj dijamantni jubilej, točnije dugih 60 godina Elizabeta sjedi na prijestolju Velike Britanije. Povodom toga, narodu je obećano veliko slavlje, a ono što kraljica obeća to svakako i ispuni.



Osim megazvijezda koje su nastupile u čast kraljici poput: Jesse J, Andrewa Lloyda Webbera, Kylie Minogue, Toma Jonesa, Robbieja Williamsa, Paula McCartneyja, JLS-a, Madnessa, Grace Jones, Cheryl Cole, Shirley Bassey, Eltona Johna, Stevieja Wondera te Annie Lennox, pred okupljenim milijunima u Londonu prikazan je spektakularni vatromet. Uz kraljicu su bili i najbliži, sin Charles i njegova supruga Camilla te unuci, princ Harry i princ William sa suprugom Kate.

Oni koji nisu došli u London da bi uživo gledali proslavu, pratili su je putem malih ekrana, a BBC je tijekom utorka objavio kako je 16,9 milijuna ljudi pratilo program te je time kraljičin jubilej postao najgledaniji događaj godine.

Valja istaknuti kako su se jubileju veselili i Angelina Jolie i Brad Pitt sa svojim klincima, ali još nije poznato jesu li bili u centru događanja ili su to pratili iz svog novog engleskog doma.

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati i u galeriji te u videu.

Pročitajte više