Godinama je mrzila svoje tijelo, a onda joj je puknuo film pa se skinula i napravila ovo

Screenshot: YouTube

KAT LAZO godinama je mrzila svoje tijelo i skrivala se ispod široke odjeće, izbjegavala izlaske i provodila vrijeme u nastojanju da skine suvišne kilograme za koje je smatrala da ih ima.
 
 
Njenoj samokritičnosti, koja je prelazila svaku granicu, nisu pomagale ni bombastične reklame koje promoviraju uglavnom nerealne i mahom fotošopirane ideale ljepote.
 
"Osjećala sam se ružno, sate i sate sam provodila ispred ogledala zgražavajući se nad svojim nesavršenim tijelom. Puno nas to radi. Želimo izgledati poput lica i tijela s naslovnica", priča Kat, pa dodaje: "Moramo biti savršeni, zategnuti, uvijek našminkani, super odjeveni, bez mana, bez višaka...
 
Društvo često poklanja puno pažnje upravo tome kako izgledate, pa sam tako sam i ja bila među, nažalost, velikom većinom mladih koja želi biti savršena i koja mrzi svoj izgled".
 
"A onda sam jednog dana rekla: Ma, jebite se, dosta mi je", nastavlja Kat: "Dosadilo mi je skrivati se i mrziti sebe... Pa sam se skinula, stavila naočale, i krenula na ulicu".
 
Prijateljica je snimala pothvat, a Kat ima samo jednu, jednostavnu poruku: "Volite sebe".

Pročitajte više