Goran Navojec o "Zvijezde pjevaju": Ne volim koketiranja s estradom, ali eto, vidite kako kriza utječe na umjetnike

TRI PREOSTALA para šeste sezone showa "Zvijezde pjevaju" ove će subote na HRT-u odmjeriti snage u velikom finalu. Goran Navojec i Ivana Kindl, Nikša Kušelj i Ivana Husar te Marija Borić i Giuliano cijeli su tjedan proveli u intenzivnim pripremama. Dok nekima nije važna pobjeda, drugi znakovito otkrivaju tko će biti pobjednici šeste sezone.

"Očekujem kako će pobjednik biti u znaku Vage, a njegova partnerica nosit će ime djevice Orleanske", prorekao je Nikša Kušelj. Svoje iskustvo iz dosadašnjih emisija opisao je kao fenomenalno najviše zahvaljujući suradnji sa svojom partnericom. "Pripreme su bile intenzivne, ali najvažnije je što smo se dobro slagali, ona je jedna sjajna osoba", rekao je Nikša.

Goran Navojec vježbat će do posljednjeg trenutka, a kao i Nikša, oduševljen je svojom partnericom. "Pripreme su još uvijek u toku, imamo probu i danas, jako sam zadovoljan  profesoricom jer je super pjevačica i odlično surađujemo", rekao je. Ne opterećuje se očekivanjima jer smatra kako je ipak najbitniji show, koji ga je, otkriva, odveo u smjeru koji nije očekivao. "Inače baš ne volim koketiranja s estradom, ali eto, vidite kako kriza utječe na umjetnike!", priznao je.



Marija Borić otkriva kako svoje kolege uopće nije doživljavala kao konkurenciju, a od finala očekuje samo dobru zabavu. "Ja sam veliki fan showa `Zvijezde pjevaju`. Mislim da sam ulaskom u finale opravdala pobjedu u prošloj sezoni showa. Sretna sam što smo Giuliano i ja došli to finala, iako to nisam očekivala", rekla je Marija.

Finalisti će se sutra natjecati sa tri pjesme, a čut ćemo ih i u izvedbi pjesama pobjednica Eurosonga, što će biti zagrijavanje za Doru 2012., koja će se održati subotu kasnije. U showu će nastupiti i parovi koji su ispali u ranijim emisijama, a pjevat će pjesme s ranijih Dora.
 

Pročitajte više