Gotovo neprepoznatljiv: Slavni glumac smršavio više od 40 kilograma

Screenshot: Today.com, Foto: JLP

TOM ARNOLD sa svoje je 54 godine prošlog travnja prvi put postao otac, a, kako tvrdi, to mu je u potpunosti promijenilo život.

A to je očito i iz njegova potpuno izmijenjenog izgleda: smršavio je više od 40 kilograma u devet mjeseci, piše Today.com. Ispričao je da se u njemu nešto temeljno izmijenilo u trenutku kad je postao otac - shvatio je da mora napraviti velike promjene kako bi što duže bio uz svog sina Jaxa.



Arnold je visok 188 centimetara, a kaže da je u nekom trenutku imao 136 kilograma. "Rekao sam: 'Čekaj malo. Imam 54 godine...To neće funkcionirati ako želim biti uz to dijete, u mojim je godinama svaki dan važan", ispričao je i dodao: "Od tog trenutka prestao sam jesti kao kreten, prestao sam biti sebičan, počeo paziti na to što jedem i kilaža se smanjila".

Ispričao je da je odmah prestao jesti kruh, smanjio unos šećera i kalorija, a osim toga počeo je i trenirati, za što kaže da ga smiruje. "Ovo nije dijeta. Morao sam promijeniti životni stil jer želim biti otac zauvijek", kazao je te se zahvalio supruzi Ashley Groussman za koju kaže da mu je puno pomogla te izrazio divljenje što se uopće udala za njega: "Ona se udala za ONOG lika (koji sam bio)".

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Pročitajte više