Groove: Omiljena clubbing destinacija za sve ljubitelje dobrog provoda

Foto: PR

ZAGREBAČKI klub Groove po drugi je put postao omiljena clubbing destinacija za sve ljubitelje dobrog provoda i kvalitetne strane glazbe.

Svakog vikenda, Groove nudi programski sadržaj u skladu s aktualnim svjetskim klupskim trendovima.

Petak je rezerviran za sve ljubitelje r&b i hip-hop glazbe. Program pod nazivom "The Spot", uz rezidenciju DJ Bizze Bodege i malu pomoć DJ Don Toma, oduševio je publiku vrhunskim beatovima na koje se pleše do ranog jutra. U sklopu programa, svaki mjesec očekuju Vas i ekskluzivna gostovanja svjetskih r&b i house DJ-eva., počevši od idućeg petka, 13.12., kad nam u goste dolazi mlada britanska DJ-ica Miss Candy.



Prije nedjeljnog odmora, subotnji party poznat pod imenom "TAKEOVER" rasplesat će sve ljubitelje novih house, r'n'b i pop hitova u kombinaciji sa onim nešto starijim, ali jednako dobrim stvarima.

Osim standardnih programskih večeri, klub nudi mogućnost organizacije privatnih partyja, kao i korporativnih evenata prilagođenih specifičnim zahtjevima klijenata. Provjerite zašto je od prvog otvaranja vrata, Groove postao The Place To Be urbane gradske ekipe i to u samom centru Zagreba.

Vidimo se na plesnom podiju!

Pročitajte više