Harem`b i Sportvizija pozivaju na party i poklanjaju super nagradu!

Foto: Press

ZA OVU srijedu Harem`b ekipa vam je pripremila posebnu poslasticu - dolaze cure iz Sportvizija Pole Dance studija, jednog od najvećih u Zagrebu! Pole Jamovi su inače mjesečna pojava u njihovom studiju na kojima se članice druže, razmjenjuju iskustva i, naravno, izvode lude akrobacije. Zahvaljujući sve većem broju ljudi koji se njime bavi, pole dance se posljednjih godina razvio u ozbiljnu vrstu performansa, sporta i rekreacije - because you work while you play!



Sportvizija Pole Dance studio svoja vrata otvorio je prije 2,5 godine i od tada njihova pole obitelj samo raste. Sa sedam trenerica pružaju izbor raznih stilova u pole danceu (akrobatski, senzualni, sportski, plesni), a na treninzima se naglašava individualni pristup svakoj članici što omogućava optimalni trening.

Osim mjesečnih Pole Jamova, Sportvizija je specifična i po specijaliziranim radionicama koje redovito organizira poput radionica stojeva, chair dancea, floorworka, akrobatike i fleksibilnosti te svom Open Classu koji je otvoren za svih koji se bave pole danceom.

Prvi trening u Sportviziji je besplatan pa vas pozivamo da slobodno dođete isprobati zašto toliko vole pole dance! Prijaviti se možete na njihovoj web stranici.

A Sportvizija vam u nagradnoj igri poklanja jednomjesečnu članarinu za koju na Lajk, u rubriku "Sexy", uploadajte fotografiju koja za vas predstavlja zavodljivost. To može biti vaša fotografija, a može biti i fotka s interneta. Upišite joj smisleni naslov, opis i odgovarajuće tagove/oznake među koje ćete dodati i tag "ples" (u natječaju sudjeluju samo fotografije s tim tagom). Dobitnik će biti objavljen 11. lipnja 2014. u 15 sati.

Pravila:
 
- Na natječaj se mogu prijaviti samo punoljetne osobe iz Hrvatske.
 
- Za prijavu na natječaj potrebno je sljedeće: na zabavni portal www.lajk.hr uploadajte u rubriku "Sexy" fotografiju koja za vas predstavlja zavodljivost. To može biti vaša fotografija, a može biti i fotka s interneta. Upišite joj smisleni naslov, opis i odgovarajuće tagove/oznake među koje ćete dodati i tag "ples" (u natječaju sudjeluju samo fotografije s tim tagom).
 
- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.
 
- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.
 
- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.
 
- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.
 
- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.
 
- Prijave na natječaj se zaprimaju od 4. lipnja 2014. u 14 sati do 11. lipnja 2014. u 12 sati, dokad prijavljene fotografije mogu skupljati lajkove.
 
- Od 10 fotografija koje prikupe najveći broj lajkova, naš će žiri (redakcija Indexa, urednik rubrike Lajk i predstavnici Sportvizije) odabrati jednu pobjedničku.
 
- Ime pobjednika bit će objavljeno 11. lipnja 2014. u 15 sati.
 
- U natječaju poklanjamo jednu mjesečnu članarinu (koja mora biti iskorištena do 15.9. i vrijedi samo za nove članove).
 
- U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Indexa, Sportvizije, Harem'b programa, kao niti članovi njihovih obitelji i rodbina.
 
- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika, kao i prava žalbe na odluke žirija.
 
- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.
 
- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.
 
- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr.

 

Pročitajte više