Hit serija nadahnula i njihove zaruke: Mladi par napali da slavljeničkim fotkama potiče raspačavanje droge

Foto: Ashley Eubanks

U VREMENU kad tradicionalne fotke s vjenčanja ili zaruka zabavljaju uglavnom samo taj dotični par i njihove obitelji, pravo idejno osvježenje nije na odmet.

Tako je Hannah Schuster, djevojka koju je zaprosio Mackey Macaluso, došla na ideju da elemente AMC-jeve hit serije "Breaking Bad", koje su njih dvoje i sami veliki fanovi, prenese i u njihov novi, zajednički život.

Svoju prijateljicu Ashley Eubanks, profesionalnu fotografkinju, zamolila je da ih povodom slavlja njihovih zaruka fotka odjevene u zaštitna žuta odijela i plinske maske kakve su u "Breaking Badu" koristili Bryan Cranston i Aaron Paul. Eubanks i Schuster su najbolje prijateljice još od djetinjstva, stoga je fotografkinja imala snažnu motivaciju da fotografiranje odradi kvalitetno.

Kako se Macaluso ne bi pokazao potpuno izuzet iz planiranja ovog događaja, nabavio je plavi kristalni slatkiš koji izgleda poput plavih metamfetamina koje je u seriji kuhao Heisenberg.

No, da i ovakva ideja ne može proći bez negativnih komentara pokazali su korisnici Reddita gdje je Eubanks objavila fotke. Uslijedili su napadi da trojac promovira konzumaciju i proizvodnju droge , no na kraju se uspostavilo da je ipak više pozitivnih nego negativnih komentara.

Inače, Ashley Eubanks studira na Umjetničkom institutu u Houstonu te se trudi pokrenuti svoj posao fotografiranja vjenčanja i zaruka, a ove bi joj fotke u tome mogle uvelike pomoći budući da su postale viralni hit na internetu.

Pročitajte više