I mali i veliki došli na otvorenje: Otvorena prva Lego trgovina u Hrvatskoj

Foto: PR

NEKOLIKO tisuća zaljubljenika u LEGO napravilo je pravu gužvu u Arena Centru prilikom otvaranja prvog LEGO Certified Storea u Zagrebu.

Pred nekoliko tisuća najzagriženijih ljubitelja LEGO kockica, poznata je operna pjevačica Sandra Bagarić svečano otvorila trgovinu.

"LEGO je mojem domu prisutan već godinama, zahvaljujući mojim sinovima koji su od malih nogu upravo uz njih razvijali svoje vještine, motoriku i kreativnost. Kako su moji dečki rasli, tako su im se mijenjali i interesi, ali ljubav prema kockicama je ostala. Stoga mi je jako drago što ćemo od sada to izvorno LEGO iskustvo moći doživjeti ovdje kod nas“, istakla je prilikom otvorenja Sandra Bagarić, promotorica branda, koja je simboličnim činom potezanja zavjese i formalno otvorila dućan.

Kupcima su se tako otvorila vrata LEGO svijeta na više od 150 kvadratnih metara prostora u Arena Centru u Zagrebu. Na policama trgovine se nalaze LEGO DUPLO za najmanje graditelje, koji pruža sigurnost i potiče na razvoj djece već od godinu i pol starosti.

Friends setovi su namijenjeni za manje i veće curice, Chima za ljubitelje svijeta fantazije, a Creator onim vještim graditeljima, koji žele iz jednog seta sastaviti više modela uz neke ekskluzivne linije, poput Architecture i Technic za arhitekte, inženjere te kompleti Star Wars za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

Prije samog otvorenja, priliku da prvi uđe u LEGO Certified Store i ponese sa sobom nešto po vlastitom izboru, osvojio je sretan dobitnik nagradne igre "Osvoji kockice".

Posjetitelje je naročito razveselio ‘Pick-A-Brick’ zid s kojeg su mogu birati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati u rinfuzi! Gužva je vladala i kod specijaliziranog ‘Build-A-Mini’ pulta gdje su mogli sastaviti vlastite figurice od nekoliko tisuća različitih dijelova.

Tijekom otvorenja posjetitelji su mogli sudjelovati u zabavnom programu i nagradnim igrama te osvojiti vrijedne nagrade. 

Pročitajte više