I slavni se oprostili od Bobbi: "Ni jedan roditelj ne razmišlja da će pokopati svoje dijete prije vlastite smrti"

Foto: Getty Images

KAO ŠTO VEĆ znate, kći Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, preminula je u 23. godini, a informaciju je novinarima potvrdila predstavnica obitelji, Kristen Foster.

Izjavila je da je Bobbi preminula u nedjelju, okružena članovima obitelji te da je "napokon smirena i u rukama Boga".

Od Bobbi su se na Twitteru oprostili i slavni među kojima i Oprah Winfrey ("Napokon mir"), Dr. Phil ("Rastužila me vijest o smrti Bobbi Kristine. Cijela ekipa showa šalje misli i molitve"), Missy Elliott ("Počivala u miru sa svojom mamom. Molim za obitelj Brown/Houston") i Kylie Jenner ("Počivala u miru. Imala sam priliku jednom provoditi se s tobom i nikad te neću zaboraviti").

Glumci Isaiah Washington i Taraji P. Henson također su objavili tweetove, a reperica Missy Elliott objavila je još jedan tweet u kojem je napisala: "Ni jedan roditelj ne razmišlja da će pokopati svoje dijete prije vlastite smrti pa dodatne molitve šaljem Bobbyju Brownu i Cissy Houston".

Od Bobbi su se na Twitteru oprostili i mnogi koji je nisu poznavali objavljujući njezine brojne fotografije.

#BobbiKristina Tweets

Podsjetimo, Bobbi je 21. siječnja pronađena onesviještena u kadi, a liječnici su je stavili u medicinski induciranu komu iz koje nije izašla. Nesreća je najvjerojatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor a prenosi Entertainment Tonight, emisija američke televizije specijalizirana za vijesti iz show businessa.

Prije mjesec dana, nakon što joj se stanje pogoršalo, prebačena je u hospicij u Duluthu u Georgiji.

Pročitajte više