"Igra prijestolja" mogla bi imati i više od najavljenih sedam sezona

Foto: Press

LJUDI koji stoje iza serije "Igra prijestolja" D.B. Weiss i David Benioff isplanirali su da će ta serija završiti nakon sedam sezona, no čini se da HBO ima drugačije želje.

Programski direktor HBO-a Michael Lombardo volio bi da se globalno popularna serija produlji, piše Entertainment Weekly. Weiss i Benioff s tim se ne slažu, jer je njihova želja seriji dati dobar kraj, bez obzira na to koliko će sezona imati.

"Znamo otprilike koliko nam je sati ostalo do kraja priče i ne želimo dodavati deset sati tome. Moramo pronaći onu slatku točku na kojoj smo zadovoljni i mi i HBO, ali najvažnije, naša publika", rekao je Benioff.

Prošle godine pojavile su se glasine da će se snimiti i film, nakon što je George R.R. Martin rekao da bi tako mogla završiti serija. HBO nije zagrijan za tu ideju, s obzirom na to da žele da njihovi pretplatnici gledaju seriju, a ne da odlaze u kina.

Službeno je objavljen početak šeste sezone te su započeli pregovori s glumačkom ekipom oko snimanja sedme sezone. Nakon toga je budućnost Sedam kraljevina u rukama Weissa i Benioffa. 

Pročitajte više