Ima 93 djece, uskoro će ponovo postati otac, a planira i novo vjenčanje

Screenshot: YouTube

MOHAMMED DAAD MURAD, 67-godišnjak iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, tvrdi da ima čak 93 djece koje je dobio s ženama iz više od polovice svih svjetskih zemalja, a uskoro očekuje još jednu prinovu i namjerava se ponovo oženiti, prenosi Emirates 24/7.

Ovaj muškarac, poznat i po nadimku Big Daad, stanovnik je Sharjaha, a izjavio je da se prvi put oženio 1969. godine, te nakon toga odlučio imati još žena kako bi imao što više djece. Za nacionalnu je televiziju pojasnio da niti jedna od njegovih žena nije imala više od 20 godina u trenutku kad su ulazili u brak.

"Oženio sam žene iz više od polovice zemalja svijeta i sad imam 93 djece. Novu bebu očekujem za dva mjeseca. Već sedam godina nisam se ženio, ali novo vjenčanje planiram idući mjesec. Žene koje mi odbijaju roditi još djece prisiljene su otići u 'mirovinu'. Pod time mislim da se od njih razvedem i osiguram im mjesto za život", objasnio je.

Big Daadov najmlađi sin Nahyan star je osam mjeseci, a ponosan je otac priznao i da bi volio imati još. Nije objasnio kojih su točno nacionalnosti njegove žene niti zna li imena svoj svojoj djeci.

Pročitajte više