Index Miss bikini 2012: Jeste li već "lajkali" svoju favoritkinju?

U TIJEKU je izbor Top 15 kandidatkinja ovogodišnjeg Index Miss bikini natječaja. Fotografije kandidatkinja objavljene su jučer nakon isteka roka za prijave, a možete ih pogledati u Indexovoj rubrici Lajk. Jeste li već "lajkali" svoju favoritkinju?

Glasovanje (prikupljanje "lajkova") traje do 12. rujna u 12 sati. U finalni krug izbora ulazi Top 15 kandidatkinja čije fotografije do 12. rujna u 12 sati prikupe najveći broj "lajkova".

Finale izbora Indexove Miss bikini održat će se 19. rujna s početkom u 20 sati u zagrebačkom Green Goldu. Top 15 kandidatkinja izaći će pred žiri i publiku. Kandidatkinje će nositi reviju kupaćih kostima Pletix by Fani Stipković, a upravo će Fani voditi program izbora. O pobjednici izbora odlučuje žiri sastavljen od predstavnika organizatora i sponzora izbora, a među članovima žirija naći će se i Đelo Hadžiselimović. Za lijepe noktiće kandidatkinja pobrinut će se Mistique Nails, za sjajne frizure tu je frizerski salon Renee, a za cvijeće će se pobrinuti Flower Box.

Podsjetimo, Indexovu Miss bikini i njenu najbolju prijateljicu u prvim danima listopada čeka uživanje u ljetnim radostima na bajkovitom grčkom otoku Zakintosu! Tu su prekrasne plaže, vrhunski partyji i koncerti te hrpa mladih i dobro raspoloženih ljudi koji u organizaciji agencije Collegium (www.collegium.eu) uživaju u nezaboravnom apsolventskom putovanju. Više detalja o samom putovanju na Zakintos možeš doznati OVDJE.

***

Pročitajte više