Index vas nagrađuje: Envy My Music nastupaju u Umagu u sklopu Umaginationa

NAJPOZNATIJA njemačka glazbeno-scenska atrakcija Envy My Music ovaj će vikend u svom matičnom klubu Cocoon u Frankfurtu ugostiti jednu od najpoznatijih svjetskih party večeri La Troya, koja dolazi sa popularne Ibize. Par dana kasnije ugostit će i Martina Solveiga koji se sprema pokoriti svjetsku scenu na skorašnjoj turneji s Madonnom.

Envy My Music jedan je od najuspješnijih klupskih programa u svijetu baziran u frankfurtskom klubu Cocoon. Posljednjih sedam godina njihova su gostovanja prepoznata diljem svijeta, a redovni su gosti klubova kao što su Pacha na Ibizi, La Terrazza u Barceloni, Cavo Paradiso Mykonos, ili pak Celebrities Night Club Vancouver. DJ gosti Envy My Music su zvijezde kao Afrojack, Franky Rizardo, Firebeatz, Marco Sonke, Thomas Gold i mnogi drugi.

Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl Umagination održat će se u istarskom gradu Umagu, u sklopu hotelskog naselja Istra tourist, od 1. – 3. lipnja 2012. kada će ugostiti  vodeća imena svjetske glazbene scene. U ATP Dance Areni uz ENvy My Music nastupit će svjetske zvijezde Axwell i Deniz Koyu.

Early bird ulaznice za Umagination mogu se po cijeni od 130 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr), dok se smještaj u Umagu možete osigurati preko agnecije Atlas na web adresi www.atlas.hr.

Index vas nagrađuje kartama za ovu glazbenu poslasticu

Index nagrađuje dva najbrža čitatelja s dvije karte za Umagination. Sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen Umagination s vašim osobnim podacima na adresu index.nagrada@gmail.com. Sretno!

Pročitajte više