Index vas nagrađuje: U kina ovih dana stiže "Lorax", hit priča o zaštitniku šume

U KINA ovih dana stiže "Lorax", animirani film iza kojeg stoji provjerena filmska ekipa. U našim kinima moći će se pogledati od 5. travnja. Dugo očekivani film "Lorax: Zaštitnik šume" je adaptacija priče o zaštitniku šume kojeg odlikuje snaga nade. Animirana avantura prati putovanje dvanaestogodišnjaka koji traži pravo drvo Truffula, koje mu jedino može omogućiti osvajanje djevojke iz njegovih snova.

Da bi u tome uspio, mora pronaći priču o Loraxu, koji je zaštitnik šume. Projekt su sinkronizirali Danny DeVito, Zac Efron i Taylor Swift. U Hrvatskoj su crtić, između ostalih, sinkronizirali i Jacques Houdek i Jelena Rozga. Animirani film nastao je prema knjizi Theodora Geisela, koji je jedan od najprodavanijih dječjih autora. Inspiraciju za knjigu "The Lorax" dobio je kad je 1970. godine sa suprugom Audrey proputovao istočnu Afriku.

Index nagrađuje najbrže obožavatelje "Loraxa" sa 10 majica i olovki s likom Loraxa. Sve što trebate napraviti je poslati svoje podatke na adresu index.nagrada@gmail.com s naznakom "Lorax".

Pročitajte više