Index.hr deseti rođendan slavi uz TBF, Dječake, Let 3 i brojne druge izvođače

ZABAVNO - sportski spektakl Ritam mladosti održat će se 15. i 16. lipnja na Trgu Bana Josipa Jelačića. Na proslavi desetog rođendana Index.hr-a nastupit će tom prilikom brojni izvođači.

Connect, Franka Batelić i Let 3 potvrdili su već svoj nastup, a od danas je poznato da će vas na trgu zabavljati i TBF, Neno Belan & Fiumensi, Marijan Ban i Diktatori, Lana Jurčević, Dječaci, Bolesna braća, Kuzma & Šaka Zulu te Radio Luksemburg. Ritam mladosti održava se u suradnji s agencijom Collegium putovanja, a poklon je mladima za kraj školske godine te Studentski dan grada Zagreba.

Ovo je poklon gradu Zagrebu te su sva događanja za posjetitelje besplatna. Oni će imati priliku naučiti i osnove break dancea uz nastupe najboljih break dance skupina, uključujući i nastup Atomic Dance Factoryja. Ljubitelje košarke razveselit će turnir u košarci 3na3 , te natjecanje u zakucavanju i tricama. Nogometaši će doći na svoje u nogometnom kutku, a najbolji će osvojiti i vrijedne nagrade.

Fitness experience, BMX Demo Show, Knock Out Expirience, T Shirt Design, Stand Up Comedy samo su neki od sadržaja koji će na dva dana okupirati glavni zagrebački trg. Pozivamo sve da 15. i 16. lipnja posjete Trg Bana Josipa Jelačića i proslave s nama deseti rođendan Index.hr-a.

RITAM MLADOSTI / Trga Bana Josipa Jelačića // 15. - 16. 06.2012.

Pročitajte više