Inicijative "U ime obitelji" i "U ime svake obitelji" dobile konkurenciju na Facebooku

Screenshot: Facebook

NAKON što je objavljena "borba" dviju stranica na Facebooku koje imaju oprečna stajališta, stigla je još jedna alternativa.

Dok se prepucavanje između pobornika stranica "U ime obitelji" i "U ime svake obitelji" gorljivo nastavlja, na Facebooku je osvanula i stranica čiji su autori naglasak poželjeli staviti na nešto drugo. Naime, odsad na popularnoj društvenoj mreži možete pratiti što zagovaraju autori i pobornici krilatice "U ime posla!", na stranici koja se pred desetak sati pojavila na Facebooku i tek treba pronaći put do svoje "publike".

U njezinom opisu, koji pojašnjava osnovnu ideju, stoji: "U ime posla, dosta! Imali smo zdravstveni odgoj, imali smo ustaše i partizane, ćirilicu i Ružine goste, imali smo i pršut na čelu, a sada imamo i definiciju braka. Ali obitelj prehranjuje posao, sve ostalo je nešto drugo... Ova stranica odgovor je na inicijative 'U ime obitelji' i 'U ime svake obitelji', koje promiču netoleranciju jedna spram druge. Ova građanska inicijativa želi prioritetno rješavanje problema. Prioritet je materijalna egzistencija obitelji".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.