Internetski trolovi maltretirali kći Robina Williamsa i otjerali ju s Twittera

Screenshot: YouTube/Twitter

ZELDA WILLIAMS odlučila se povući s društvenih mreža nakon neugodnog iskustva s dva korisnika Twittera.

Oni su joj poslali fotošopirane fotografije njezinog mrtvog oca. Na fotografije mrtvog tijela navodno su fotošopom ubacili lice slavnog glumca. Očajna Zelda zamolila je svoje fanove na Twitteru da prijave trolove, a Twitter je ubrzo nakon toga uklonio njihove profile.



Nakon toga Zelda je najavila kako se povlači s Twittera, a jutros je isto napravila i na Instagramu i zamolila sve korisnike društvenih mreža da poštuju nju i njezinu obitelj.


"Odlazim s ovog profila na neko vrijeme dok ne zaliječim rane i odlučim hoću li ga obrisati ili ne. U ovo teško vrijeme, molim vas da imate poštovanja prema meni, mojoj obitelji i mojim prijateljima. Pretraživanje naših profila u potrazi za fotografijama tate ili osuđivanje mene na drugim mrežama je okrutno i nepotrebno. Pravi privatni trenuci koje sam dijelila s njim bili su dragocjeni, tihi i vjerovali ili ne, nisu bili puni fotki ili selfieja. Dijelila sam ga sa svijetom u kojem se svatko želio fotografirati s njim, ali ja sam imala sreće i s njim provodila vrijeme bez kamera. To je bilo i više nego dovoljno i zahvalna sam za ono malo vremena koje sam imala. Moje omiljene fotke moje obitelji uokvirene su u mojoj kući i nisu objavljene na društvenim medijima i tamo će ostati. Inače bi završile na vijestima ili blogovima. To nije ono što želim za naše zajedničke uspomene. Hvala vam na vašem poštovanju i razumijevanju", napisala je Zelda na Instagramu.



Dok budale uznemiravaju Williamsovu obitelj, ostatak svijeta tuguje zbog njegove smrti. Tako je potresena i zajednica online gejmera. Slavni glumac bio je strastveni gejmer i ljubitelj video igara. Upravo je njegova kći Zelda svoje neobično ime dobila zbog video igre "Legend of Zelda", a sinu Codyju dao je ime prema liku iz igre "Final Fight".

 

Pročitajte više