Ismijavali su ga, a onda mu priredili tulum koji neće zaboraviti... Ali, je li stvarno došlo 2000 ljepotica?

Foto: Twitter

IAKO smo u jednom trenutku već pomislili da će priča o Seanu O'Brienu ostati samo na najavama "velikog partyja s 2000 ljepotica", tulum se održao u jednom od najposjećenijih holivudskih klubova.

Sean O'Brien, mnogima poznatiji kao "Dancing Man", postao je online hit nakon što je netko objavio dvije fotografije na kojima on pleše. Bolje rečeno, na jednoj entuzijastično pleše, dok na drugoj posramljeno gleda u pod nakon zadirkivanja dežurnih zlostavljača.

Nakon što je skupina žena vidjela anonimnog zadirkivanje, odlučile su mu organizirati veliki tulum u Los Angelesu, a cilj je bio poslati poruku da zlostavljanje nije u redu.

Uz pomoć društvenih mreža napokon su uspjele u svom naumu, a na tulumu su se pojavila i neka lica iz svijeta slavnih.

Na tulumu se se pojavile i Monica Lewinsky i Meghan Trainor, a svoje je obećanje donekle održao i Pharrell koji je na svom profilu najavio dolazak, ali je na kraju ipak poslao samo poruku.

"Ovo je nevjerojatno, stvarno nevjerojatno", rekao je O'Brien gostujući u Today Showu i nastavio: "Uvijek će biti loših stvari na svijetu, ali daleko je više dobrih ljudi".

U svakom slučaju, tulum je bio dobro posjećen (iako nema točnih informacija o broju ljepotica), bio je tu i crveni tepih, ali najvažnije je spomenuti da je tijekom večeri skupljeno oko 30 tisuća dolara za udruge koje se bore protiv zlostavljanja.

 

Pročitajte više