"Ispale" joj grudi: Haljina Sofije Vergare nastradala u tučnjavi na dočeku

Foto: Twitter

SOFIA VERGARA i njezin zaručnik Nick Loeb u 2013. su godinu ušli burno.

Naime, par je Novu godinu odlučio proslaviti u klubu Story u Miamiju, a pritom je došlo do incidenta koji je brzo završio u medijima. Loeb i Vergara počeli su se svađati zbog domaćina zabave, Chrisa Paciella s kojim je glumica bila u vezi krajem '90-ih godina.

Neimenovani je svjedok izjavio da je Loeb kasnije ušao u raspravu s ekipom za stolom do njihovog, a nakon toga osiguranje ga je odlučilo izbaciti iz kluba. Vergara je, naravno, otišla za njim: "Nick je bio napet zbog Chrisa iako su on i Sofia samo prijatelji. U početku večeri Nick i Sofia su se svađali, a kasnije je on ušao u raspravu s ekipom za susjednim stolom. Nakon toga uslijedilo je naguravanje.

Sofia se uplela kako bi pokušala smiriti situaciju, ali na kraju se našla usred sukoba. Haljina bez naramenica povučena joj je prema dolje, što je njezin dekolte otkrilo svima prisutnima, uključujući i njezinog sina Manola kojem je to toliko zasmetalo da je napustio klub. Bilo je potpuno ludo", objasnio je izvor za NY Post i dodao: "Nicka su od Sofije i ekipe s kojom je ušao u sukob odvukli tjelohranitelji te ga izbacili iz kluba. Sofia je otišla za njim".

Drugi je izvor imao nešto drukčiju priču: "Stvari su se zahuktale, ali ona nije niti u jednom trenutku primila udarac. Nick je bio prilično izudaran od borbe s osiguranjem. Sofia nije bila za ništa kriva, a unatoč sceni koju je Nick napravio, pomirili su se kad su izašli iz kluba te otišli skupa u hotel".

Pročitajte više