Iva Majoli: Sad nisam u ljubavnoj vezi, niti sam imala ljubavne avanture tijekom braka

NAKON mjesec dana medijske šutnje Iva Majoli ipak je odlučila progovoriti o nekim detaljima privatnog života te je demantirala glasine da je varala supruga. Početkom veljače se, podsjetimo, doznalo da Iva i njen suprug Stipe Marić, nakon pet zajedničkih godina, ne žive više zajedno.

Majoli je u intervju za Story kazala kako je odlučila progovoriti o nekim stvarima ponajprije zbog njihove petogodišnje kćeri Mije: "Nisam od onih žena koje vole iznositi prljavo rublje u javnost, ali Mia će uskoro naučiti čitati pa ovim putem želim ispričati svoju istinu, obraniti svoje ime od niza laži koje su se ovih dana mogle pročita­ti po raznim medijima. I to ću napraviti zadnji put".

"Posljednja dva mjeseca, koliko moj bivši suprug ne živi s nama, slobodna sam žena pa se zapravo ne moram nikome opravdavati kako provodim svoje slobodno vrijeme, s kime ručam ili odlazim na skijanje. No, suludo je da me se odmah dovodi u neku ljubavnu vezu, da mi se prijatelje pretvara u ljubavnike. Svjesna sam da sam javna osoba i da nova ljubav u mom životu ne bi mogla dugo ostati tajna. No, ako mi se ljubav dogodi, pošteno ću je priznati. Kao i uvijek dosad. Trenutačno nisam u ljubavnoj vezi. Niti sam imala ljubavne avanture tijekom petogodišnjeg braka sa Stipom", dodala je Iva.

Podsjetimo, prije tjedan dana je Extra objavila kako je za krah braka kriva sama Iva i drugi muškarac - 40-godišnji poduzetnik Denis Popović, s kojim je, prema pisanju istog tjednika, već nekoliko mjeseci u vezi i s kojim je već bila i u Americi te na skijanju u Val Gardeni vikend ranije. Iako zajednička fotografija Ive i Denisa sa skijanja postoji, tenisačica je za Extru, koja je objavila i kako joj to nije prva izvanbračna afera, demantirala da su bili zajedno na skijanju: "Ne, ne, to nije istina", a na dodatno pitanje ima li istine u tome da se viđaju, brzo je rekla: "Ne, ne, ne bih komentirala. Moram ići, žurim. Doviđenja".

Pročitajte više