Iz rodilišta na pozornicu: Seve će nastupiti na Breginom rođendanskom koncertu u Sarajevu

JEDAN od najpoznatijih balkanskih glazbenika Goran Bregović za dva mjeseca proslavit će 62. rođendan povodom kojeg će napraviti veliki koncert, piše srpski Blic. Bregović je za slavlje rezervirao sarajevsku dvoranu "Zetru" i najavio nastupe mnogih poznatih imena, između ostalog i Severinu koja bi uskoro trebala roditi, ali je to ne ometa u planiranju nastupa. Sevinom nastupu se nadaju i na prvoj večeri Dore, koja bi trebala biti posveta prošlim pobjednicima tog natjecanja i to krajem veljače. Koliko će naša najpoznatija pjevačica biti voljna nastupiti samo par tjedana nakon poroda, uskoro ćemo vidjeti.

Producent koncerta Faruk Drina tvrdi da je Severinin nastup siguran: "Čuo sam se sa Severinom i sve smo dogovorili, rekla je da će sigurno nastupiti. Sam Bregović je predložio da ona nastupi. Rekao je da može dovesti i `Gipsy Kingse`, ali nisam na tome inzistirao. Brega je trenutno u Irskoj gdje završava album `Šampanjac za cigane` koji će biti predstavljen na rođendanskom koncertu".

Na rođendanskom koncertu najavljeni su i drugi bivši pjevači "Bijelog dugmeta" Žejko Bebek, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, ali Drina je za Blic je izjavio da se ne radi o okupljanju najpoznatijeg jugoslavenskog benda: "U pitanju je Goranov rođendanski koncert, a ne ponovno okupljanje `Bijelog dugmeta`. Njemu je rođendan 22. ožujka, ali smo koncert malo pomaknuli zbog vikenda pa će biti 24. ožujka. Brega mi je osobno garantirao da će Tifa, Alen i Bebek zajedno nastupiti, iako nisu u dobrim odnosima".

Pročitajte više