Izazvala kaos: Baywatcheva Donna D´Errico objavila da se kolega glumac ubio

Foto: Guliver Image/Getty Images

POLICIJA je ovog utorka navečer okružila kuću TV glumca iz serije "7th Heaven", Stephena Collinsa, optuženog za pedofiliju, nakon što su primili dojavu o pucnjavi unutar njegova doma.

Glasine o samoubojstvu brzo su se proširile društvenim mrežama, ali u pitanju je bila lažna informacija: Sve je počelo kad je glumica Donna D'Errico na Twitteru napisala: "Onaj tip iz '7th Heaven' živi kraj mene i upravo se prije nekoliko minuta upucao...".

"U pitanju je bila kuća Stephena Collinsa, ali nije bilo pucnjave", kazao je poručnik Robert Davis za New York Daily News. "Ispred kuće su bili novinari koji su čuli zvuk za koji su mislili da bi mogao biti pucanj. Istražili smo što se dogodilo i utvrdili da je gospodin Collins živ i zdrav. Čak niti nije bio kod kuće", dodao je. 

Inače, njujorška policija trenutno istražuje optužbe protiv Collinsa prema kojima je navodno zlostavljao jednu djevojčicu '70-ih godina prošlog stoljeća, dok se pred druge dvije skinuo, kazao je neimenovani izvor iz policije.

Collinsova navodna žrtva, rođakinja njegove prve supruge Marjorie Weinman, i njezin trenutni suprug javili su se Collinsovoj drugoj supruzi Faye Grant s optužbama, a Collins je sve navodno priznao za vrijeme terapije kod psihijatra u siječnju 2012.

TMZ je došao u posjed upravo te snimke, na kojoj se Collinsa može čuti kako govori: "U jednom trenutku došlo je do diranja kad je njezina ruka...Stavio sam njezinu ruku na svoj penis. Na snimci je Grant pitala Collinsa je li imao erekciju kad se to događalo: "Ne, mislim da ne. Djelomičnu...možda, mislim", odgovorio je.

"U prisustvu svog liječnika Stephen je priznao da se upustio u niz seksualnih zlostavljanja maloljetnika, uključujući zlostavljanje tri djevojčice", kazala je Grant u službenim dokumentima za rastavu braka u čiji posjed su došli mediji.

Pročitajte više