Izazvao paniku: Objavio fotografije "izvanzemaljca" kojeg je spremio u škrinju za zamrzavanje

Foto: Weibo

KINESKA društvena mreža Weibo buknula je od komentara i reakcija nakon što je jedan korisnik objavio fotografije navodnog izvanzemaljca kojeg je zatočio nakon što se njegov semirski brod srušio nedaleko njegove kuće.

Na fotografijama možemo vidjeti gospodina Li kako stoji pored prilično neuvjerljivog izvanzemaljca kojeg je, kako tvrdi, zatočio u ledenici. Umjesto da se nasmiju i nastave dalje, korisnici su započeli ozbiljnu raspravu oko toga radi li se o pravom izvanzemaljcu, a u raspravu se na kraju uključila i policija.



Li je tvrdio da je još u ožujku, oko kuće u provinciji Bonzhou Shangdong, ugledao formaciju NLO-a od kojih se jedan srušio nedaleko njegova doma, a u zapaljenim olupinama pronašao je ostatke onoga što možemo vidjeti na fotografijama.



Na teren je izašla i policija koja je u svom priopćenju potvrdila da se ne radi o izvanzemaljcu već lutki od gume: "Izvanzemaljac kojeg je muškarac navodno otkrio samo je kvalitetna imitacija. Tijelo je načinjeno od kvalitetne gume".

Međutim, to nije omelo kineske blogere koji su i dalje nastavili vjerovati kako se radi o pravom izvanzemaljcu te pokušavaju povezati ovaj slučaj s još jednim navodnim NLO-om koji je viđen u provinciji Hubei.

Pročitajte više