Izgledom šokirale i estetske kirurge: "Kraljice silikona" postale apsolutni hit u regiji

Foto: Facebook

NAKON što su se njihove fotografije prije samo nekoliko dana pojavile na društvenim mrežama, o Tijani Đuričić (23) i Sanji Jojić (26), već možemo govoriti kao o viralnom hitu.

Naime, ove dvije studentice poslovne škole u Beogradu svojim izgledom nisu šokirale samo korisnike društvenim mreža i čitatelje tabloida u regiji već i plastične kirurge koji poručuju da bi "trebalo oduzeti dozvolu kirurgu koji ih je unakazio".



Međutim, Tijanu i Sanju previše ne diraju negativni komentari: "Imamo stav, mišljenje, sretne smo i zadovoljne. Najvažnije nam je da imamo podršku obitelji, a svi ostali mogu nas samo ostaviti na miru i mogu gledati svoje živote jer su naši savršeni", izjavila je Sanja.

Naravno, specifični silikonski "look" izazvao je lavinu negativnih i uvredljivih komentara, ali "silikonske kraljice", kako su ih mediji u regiji nazvali, ponosne su na izgled koji je rezultat tisuća eura potrošenih na operacije.

"U sebe sam uložila preko 10 tisuća eura, Sanja također. U mijenjanju izgleda imale smo podršku i estetskog kirurga. Muškarci se ne boje prići mi, iako zasad nemam dečka. Uživam u operacijama jer ne volim ništa što je prirodno. Mislim da sam lijepa i ne vidim zašto bi moj izgled nekome drugom smetao", zaključila je Tijana koja je novac za operacije zaradila kao plesačica u srpskim klubovima te dodala da ne namjerava stati na ovom.



Unatoč tome što ih mediji u regiji uglavnom prikazuju kao cirkuske atrakcije, one su itekako zadovoljne medijskom pozornošću pa Tijana na svom profilu objavljuje sve što se o njoj piše.

Šuška se o ulasku na show "Farma", a Telegraf je već objavio i njezine golišave fotografije koje im je poslao njezin bivši dečko.

Pročitajte više