Iznad dva grada na dva kontinenta snimljena ista čudna svjetla na nebu

Screenshot: YouTube

DVA ODVOJENA slučaja čudnih svjetala koja su se pojavila iznad gradova na različitim kontinentima snimljena su u videima, što je, naravno, pokrenulo rasprave da su u pitanju izvanzemaljci.

Prizori na naslovnoj fotografiji snimljeni su iznad Osake (lijevo) i Milwaukeeja (desno) unutar samo nekoliko dana razmaka.

Prvi je prizor u blizini Milwaukeeja snimila policija i objavila na Facebooku 25. srpnja. Policajac Gustavo Rojas kazao je da su on i njegov kolega vidjeli da se svjetla polako miču na nebu, stvarajući čudne oblike prije nego što su nestala.



Nekoliko dana nakon što je objavljen video s američkim "NLO-om", stigao je još jedan.

RT je 29. srpnja objavio priču o videu loše kvalitete koji prikazuje 10 bijelih, okruglih objekata iznad Osake. Nije poznato kad je snimljen. RT piše da snimka prikazuje "tajnovite okrugle objekte kako se kreću po nebu, kao da slijede neki plesni obrazac".

U komentarima su predložena objašnjenja koja su uključivala: mutne ptice, linije povezanih predmeta, obične hoaxeve, balone i lampione. Naravno, najviše je onih koji smatraju da je snimljen posjet izvanzemaljaca.

Do kraja tjedna činilo se da je misterij u Milwaukeeju riješen, kad je član vojnog padobranskog tima, The Golden Knights, kazao da je njegova skupina ono što se vidjelo iznad Milwaukeeja. Prilikom nastupa za lokalni show imali na svjetla privezana na nogama, ispričao je. Ipak, još uvijek nije poznato što je to onda bilo iznad Osake.

Pročitajte više