Jack Nicholson je očajan: Ovu izjavu od njega ne bismo očekivali

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLAVNI glumac Jack Nicholson iznenadio je sve izjavom koju je nedavno dao magazinu Closer. Unatoč reputaciji velikog zavodnika, Nicholson je, čini se, poprilično nezadovoljan ljubavnim životom, a i pesimističan što se tiče budućnosti.
 
"Žudim za nekim, ali šanse mi i nisu neke. Žene mi više ne vjeruju. Volio bih imati još jednu romantičnu vezu, još sam divlji u srcu, ali ne mogu se više samo tako upucavati ženama", rekao je 77-godišnji glumac.
 
Pričao je i o svojoj dugogodišnjoj vezi s Anjelicom Huston, koja je izjavila, također za Closer, da je Nicholson "ljubav njezinog života", i priznao da mu je prekid s njom bio najteže razdoblje u životu. 
 
"Imao sam sve što muškarac može poželjeti, ali ne mogu reći da sam zadovoljan ljubavnim životom", rekao je.
 
Prijatelji kažu da se slavni glumac boji da će ostati, i umrijeti, sam, te ga nagovaraju da se preseli na Beverly Hills, no, on ne želi napustiti svoju rezidenciju na Hollywood Hillsu.
 
"Spavam do 13 sati, onda popijem čašu mlijeka, igram golf, odspavam, ili banem susjedima, a navečer umjesto partijanja gledam filmove s prijateljima", kaže Nicholson, te dodaje:
 
"Umoran sam od svađanja sa ženama oko toga gdje ćemo na večeru. Hrana je uvijek bolja kod mene doma... Veze nisu fiksna stvar. Ljudi su kompleksna i zbunjena stvorenja. Ne napravimo uvijek ono što treba, ne kažemo uvijek prave riječi i ne ponašamo se uvijek onako kako bismo htjeli".
 

Pročitajte više