Jack White: The White Stripes bi opet svirali samo kad bismo Meg i ja bankrotirali



GLAZBENIK Jack White, koji iza sebe ima nekoliko glazbenih grupa uključujući i The White Stripes s Meg White, izjavio je kako ne planira ponovno svirati u tom sastavu osim ako on i Meg ne bankrotiraju.

"Rekao bih da apsolutno nema šanse da opet sviramo skupa. Ne vidim niti jedan razlog zašto bismo ponovno oformili grupu. Nisam taj tip osobe koji bi se povukao u mirovinu iz bejzbola i onda se vratio sljedeće godine. Mislim, ako smo prošli cijelu torturu dok smo razglasili da smo se razišli onda smo to i zaista mislili. Jedini razlog koji mogu zamisliti zbog kojeg bi promijenili našu odluku jest to da bankrotiramo ili očajnički trebamo novac što bi zapravo bilo veoma tužno. Mislim da bih uz najavu našeg ponovnog okupljanja odmah dao i neku javnu ispriku svim fanovima", izjavio je Jack za NME.


Uz The White Stripes, Jack je svirao i u The Raconteurs te s The Dead Weather. Nedavno je snimio i samostalni album "Bluderbuss" koji bi trebao izaći u travnju, a promovirao ga je singlom "Love Interruption".

Pročitajte više