Jacques odgovorio Tonyju: Ne pada mi na pamet komentirati bedastoće pojedinaca

Foto: HRT

DVA DANA nakon završetka showa "The Voice" oglasio se i mentor pobjednice Nine Kraljić, Jacques Houdek. Obožavateljima je na Facebooku zahvalio na svemu, istaknuvši da bez njihove podrške ništa od toga ne bi bilo moguće.

"Vi ste Ninu učinili pobjednicom, zbog vaših glasova ona je danas The Voice - Najljepši glas Hrvatske. Presretan i preponosan! Čitam sve vaše poruke u inboxu. Ne stignem odgovoriti na sve odmah, ali svakako ću odgovoriti čim uhvatim malo vremena! Hvala vam, vaše me riječi ponekad ganu do suza, zaista mi puno znači sve što pišete", napisao je Houdek.

Dodao je da je pred njima bilo puno izazova, jer su Nina i on zajedno s cijelim timom prošli zaista teške trenutke, osobito posljednjih nekoliko tjedana, ali su na svaku negativu odlučili odgovoriti pozitivom.

"Vraćali smo ljubav, pružali smo ruku iako nam ponekad ni ljubav nije vraćena, ni ruka pružena natrag. Nikome ništa ne zamjeramo. Veselimo se i uživamo u nadasve čistoj, časnoj, poštenoj i premoćnoj pobjedi naše Nine Kraljić - kraljice glasa! Volimo te Nina i uz tebe smo uvijek", napisao je.

Zahvalio je cijelom timu, svima koji su radili na showu te svim svojim kandidatima. Potom se odlučio obratiti mentoru s kojim je imao nekoliko okršaja, Tonyju Cetinskom.

"Za sve vas koji brinete oko svega ružnog što pojedinci izjavljuju, kratko ću odgovoriti - ne pada mi na pamet komentirati kojekakve bedastoće. Ostati ću gospodin i profesionalac do kraja. Mi svojim ponašanjem i postupcima govorimo o sebi. Smatram da ste tijekom emisija jasno mogli vidjeti, a još više osjetiti kakav sam ja čovjek", poručio je Jacques. 

 

Dragi svi naši...... HVALA VAM. Hvala od srca!!! Bez vaše podrške sve ovo ni u snu ne bi bilo moguće. Vi ste Ninu uč...

Posted by JACQUES HOUDEK on 27. travanj 2015

Podsjetimo, Cetinski se nakon završetka showa na Facebooku obratio svom kolegi, ali i protivniku iz "The Voicea".

"Bolje je časno izgubiti nego nečasno pobijediti (ovo se ne odnosi na Ninu Kraljić). Sve čestitke Nini, iskreno. Bila si najbolja. Jedino što vjerujem Željku je to da je stvarno već na audicijama (prepo)znao tko je The Voice. Kako mu je užitak tako igrati, pitam se", napisao je Tony.

Pročitajte više