Je li ovo najluđa teorija zavjere vezana uz Baracka Obamu?

Screenshot: WND

AKO VAS to zabavlja, na internetu možete pronaći čitav niz teorija zavjere vezanih uz Baracka Obamu. I iako biste možda pomislili da je logično da one moraju biti što "normalnije", tek pomalo uvrnute, da bi se u njih moglo povjerovati, tvorci nove ne misle tako i potpuno su si dali oduška.

WND (nekad WorldNetDaily) ekskluzivno je razotkrio priču o 44. američkom predsjedniku i demonu, odnosno da se demon pojavio ispred Obame, što naravno znači da su demon i Obama duboko povezani.

Navodni susret "zlih umova" dogodio se u stotinki sekunde i većina ljudi koji se ne zamaraju teorijama zavjere ne bi ga registrirao. Ali, zato postoji snimka!

U videu koji je snimljen 24. srpnja u trenutku Obaminog dolaska u Nairobi, može ga se vidjeti kako se rukuje s dužnosnicima ispred Air Forcea One, kad "čudna slika" nakratko "protrči" kroz kadar. To je zlosutno, piše u članku, jer je sivi oblak "naizgled direktno ispred Obame".

WND piše da im je na "misteriozni" video ukazala "zabrinuta" žena koja im je napisala: "Moj suprug i ja smo gledali ovo i ja sam mu rekla da sam vidjela demona koji je protrčao. Nije vjerovao dok nije vratio snimku. Molim vas pogledajte!".

Pa pogledajmo:


WND ipak priznaje da je moguć "niz objašnjenja" pa su za svaki slučaj pozvali i "stručnjaka za video" da iznese svoje stručno stajalište.

"Možda je samo neka vrsta glitcha. Ipak, ne čini se postoji logični razlog zašto bi se taj glitch pojavio kad je s ostatkom videa sve u redu. Ono što se vidi stvarno izgleda kao neka vrsta bića s druge planete", kazao je stručnjak. Osim toga, WND-ova "analiza zamrznutih frameova" otkrila je da siva mrlja koja se pojavila ispred Obame ima "glavu i ramena".

Naravno, za WND je Obamina povezanost s demonima nešto sasvim očito i nije ništa novo, a kao neke od potvrda navode i to da ga muhe često oblijeću i da je iznimno sličan liku Sotone u seriji "The Bible". Eto, što će vam više dokaza?

Pročitajte više