Je li ovo najokrutnija podvala ikad: Uvjerili Paris Hilton da će umrijeti strašnom smrću

Screenshot: YouTube

NA TELEVIZIJI se može vidjeti svašta, ali podvala koju je jedna egipatska televizijska postaja izvela spada među najokrutnije. Oni su naime bogatu nasljednicu Paris Hilton uvjerili da umire.

Egipatski glumac Ramez Galal specijalizirao se u izradi ovakvih videa koji se u toj zemlji emitiraju tijekom mjeseca Ramazana. U posljednjem izdanju nazvanom "Ramez ima kontrolu" čini se da je uspio uvjeriti Paris da zrakoplov kojim se voze nekontrolirano pada prema zemlji te da će svakog trena poginuti.

Video je snimljen kad je Paris, koja je boravila u Dubaiju, došla na otvorenje jednog hotela. Dok je pozirala na crvenom tepihu, prišao joj je 34-godišnjak i nagovorio je da s drugim gostima sjedne u zrakoplov i krene u obilazak grada iz zraka. Posjeli su je u manji zrakoplov pored Galala, koji je na sebi nosio mikrofon i sunčane naočale.

Nakon polijetanja bogata nasljednica i DJ-ica počela je popravljati šminku i pudrati nos, a odjednom se začuo alarm. "Što se događa? Je li ovo normalno?", upitala je Paris.

Za to vrijeme pilot pokušava upravljati zrakoplovom koji pada prema zemlji, a svi u zrakoplovu, uključujući Paris, nekontrolirano vrište. Kao da to nije dovoljno loše, nakon toga netko otvara vrata zrakoplova i počinje vući ljude i izbacivati ih s padobranima iz zrakoplova.

"Ne želim skakati", vikala je uspaničena Paris.

Ubrzo se zrakoplov vraća na pistu i bez problema slijeće. Nakon toga je egipatski glumac otkrio o čemu je riječ, a  njoj je trebalo neko vrijeme da shvati što joj priča. "Ubit ću te", rekla mu je kad je shvatila.

Još uvijek u suzama otkrila je da leti avionima gotovo svakog dana, a najveći strah cijelog života joj je da će poginuti u zrakoplovnoj nesreći.

"Ovo je definitivno nešto najluđe što sam doživjela", rekla je na kraju.

Pročitajte više