Jedna od glavnih zvijezda napustila "Uvod u anatomiju"

Foto: Greys.Wikia

AKO NISTE gledali 21. epizodu 11. sezone "Uvoda u anatomiju", prestanite čitati, slijede spoileri.

Jedan od glavnih likova "Uvoda u anatomiju", Derek Shepherd aka dr. McDreamy, kojeg glumi Patrick Dempsey, napustio je seriju.

Njegov je lik u prošloj epizodi poginuo u automobilskoj nesreći, a malo je reći da su fanovi u šoku, piše Huffington Post. Naime, Dempsey je prošle godine potpisao dvogodišnje produženje ugovora, zbog čega je još iduću sezonu trebao ostati u showu. Doduše, 12. sezona serije tek treba biti potvrđena.

Nakon emitiranja epizode Dempsey je objavio izjavu za medije u kojoj stoji: "Bila je to nevjerojatna vožnja. Nevjerojatno je koliko su predani i strastveni fanovi bili i zauvijek ću im biti zahvalan na ovom iskustvu". Također, autorica showa Shonda Rimes nakon epizode poslala je svoju izjavu za medije: "Derek Shepherd jest i uvijek će biti nevjerojatno važan lik - za Meredith, za mene i za fanove. Nikad nisam mislila da ću našem McDreamyju upućivati posljednji pozdrav. Gluma Patricka Dempseyja oblikovala je Dereka na način na koji znam da se oboje nadamo da će postati primjer - sretan, tužan, romantičan, bolan i uvijek iskren - onoga što bi mlade žene trebale zahtijevati od moderne ljubavi. Svi ćemo osjećati taj gubitak. Sad Meredith i ostatak obitelji 'Uvoda u anatomiju' ulazi u nepoznat teritorij dok kročimo u ovo novo poglavlje u životu. Mogućnosti koje se otvaraju su nepresušne. Kao što bi Ellis Grey rekla: Vrtuljak se nikad ne prestaje okretati".
 

Pročitajte više