Jennifer Lawrence napokon uspjela napraviti nešto što Amerikancima nije po volji

Foto: JLP

IAKO se čitavo vrijeme čini kao da Jennifer Lawrence jednostavno ne može napraviti ništa što bi zasmetalo Amerikancima, obljubljena glumica uspjela ih je razljutiti.

Vulture piše da je mlada glumica na partyju u Cannesu naišla na redatelja "Gravitacije" Alfonsa Cuarona i uzviknula: "Za tebe ću uzviknuti svojim silovateljskim vriskom!" te ga primila za ramena i uzviknula: "Aaaaa!" ravno njemu u lice, kao "zaluđeni fan ili poremećena žena".

Pa je se sad optužuje za trivijalizaciju silovanja.

"Lawrence se prikazuje kao šašavu djevojku iz susjedstva s kojom svi žele biti prijatelji, ali biste li stvarno željeli biti prijatelji s nekim tko uzbuđenje opisuje 'vriskom silovane'?, piše Bustle. "Možda se njoj to čini kao šala, ali silovanje nikad nije prihvatljiva tema za šalu, pogotovo kad je u pitanju zvijezda filmova za mlade kojoj se dive tolike mlade djevojke".

Alexis Rhiannon s Crushablea piše da Lawrence vjerojatno nije mislila da će je čuti bilo tko osim Cuarona, ali to je ne opravdava: "Njezina blazirana uporaba terminologije jasno pokazuje da nikad nije bila u situaciji u kojoj je potrebna takva vrsta vriska ili se ne bi usudila tako olako to spominjati. Ne kažem da je imala namjeru biti neozbiljna oko toga, ali bila je".

Pročitajte više