Jeste li ikada poželjeli staviti lokot na svoju Nutellu? Sad možete

Foto: eBay.com

JEDVA ste čekali doći doma i navaliti na svoju Nutellu, tek kupljenu i gotovo neokrznutu, a onda vas je umjesto toga dočekala prazna tegla. Ovaj tužni scenarij nije, nažalost, rijetkost, no mogao bi to uskoro postati, zahvaljujući jednom genijalcu iz Njemačke.

Daniel Schlobloch, inače dizajner namještaja, odlučio je stati na kraj nemilosrdnim kradljivcima Nutelle pa je izmislio posebnu sigurnosnu napravu kojom sada možete zaključati svoju teglu i mirne je duše ostaviti gdje god želite.

"Počelo je kao šala, nakon što mi se je prijatelj požalio da mu klinci uvijek pojedu svu Nutellu. Pa sam mu napravio ovo, a onda sam shvatio da je stvar odlična. Ljudi naručuju, već imam narudžbe unaprijed za svu količinu koju sam trenutno ponudio, njih 279", kaže Scholbloch za The Local.

Pametnu spravicu dosad se moglo naručiti samo na eBayu, ali izumitelj uskoro planira proširiti poslovanje i osvojiti tržište, što znači da bi spasonosni proizvod uskoro mogao osvanuti na policama obližnjih trgovina, tako je barem najavio Schlobloch.

 

Pročitajte više