Jeste li zainteresirani: Traže se statisti za dva strana filma koja se snimaju u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

NA SVOJOJ Facebook stranici Hrvatski zavod za zapošljavanje pozvao je sve zainteresirane da se jave na oglase za statiranje u igranim filmovima.

"Jeste li zainteresirani za privremeni posao statiranja u filmovima? U predstojećim mjesecima, u Hrvatskoj se snimaju dva velika filmska projekta te se traže statisti", stoji na stranici zavoda na Facebooku.

Prvi je film "The Lake" Luca Bessona, koji će se snimati od 15. lipnja do kraja srpnja na području Zagreba, Primorsko-goranske i Istarske županije.

Traže se muški statisti od 17 do 70 godina, a zainteresirani trebaju dostaviti e-mailom dvije novije fotografije (lice i stas), ime i prezime i kontakt telefon na e-mail: prva.klapa1@zg.t-com.hr.

Drugi film je "Winnetou", koji bi se trebao snimati od rujna do studenog. Traže se osobe koje liče na Indijance, a u obzir dolaze ljudi iz svih krajeva Hrvatske, koje bi eventualno angažirali kroz cijeli projekt. Prijevoz i hrana bili bi osigurani.

Zainteresirani trebaju dostaviti e-mailom dvije novije fotografije lica i stasa, ime i prezime i kontakt telefon na e-mail: prva.klapa1@zg.t-com.hr.

 

[TRAŽE SE STATISTI] Jeste li zainteresirani za privremeni posao statiranja u filmovima? U predstojećim mjesecima, u ...

Posted by Hrvatski zavod za zapošljavanje on 21. svibnja 2015

Pročitajte više