John Travolta uzvraća udarac: Od Fabiana Zanzija traži povlačenje optužbi za seksualno napastovanje

HOLIVUDSKI glumac John Travolta traži da Fabiano Zanzi, bivši zaposlenik Royal Caribbeana koji ga je optužio za seksualno napastovanje, povuče svoje optužbe prenosi Daily Mail.

Sudeći prema pisanjima TMZ-a, Travolta je priznao svoju prisutnost na spornom krstarenju 2009. godine, ali ne i krivicu za optužbe koje je Fabiano iznio.

Podsjetimo, Zanzi je tvrdio kako ga je Travolta zamolio za masažu vrata, na što je ovaj pristao, a sljedeći prizor kojeg je ugledao bio je Johnov penis u erekciji. Čileanac je odbio pristati na takvu vrstu "masaže", što je Johna potaklo da mu ponudi 12 000 dolara za šutnju.

"Ovo je još jedna od suludih parnica s još luđim optužbama. Više je nego očito kako gospodin Zanzi i njegovi odvjetnici traže svojih 15 minuta slave. Tvrdnje koje stoje u tužbi u potpunosti su suprotne s onim što je Zanzi rekao svom poslodavcu 2009. godine kad je bio kažnjen zbog vlastitih prijestupa spram kodeksa poslovanja tvrtke za koju je radio", izjavio je Marty Singer - Travoltin odvjetnik.

Navodno je tad Fabiano rukom napisao da je jedini fizički kontakt koji je imao sa slavnim glumcem bilo dodirivanje njegova vrata. U prilog mu ne ide ni činjenica da je svog poslodavca optužio da ga je držao zaključanim u sobi pet dana, a nakon toga je za njega nastavio raditi još godinama".

Pročitajte više