Johnny Depp vjenčat će se s 23 godine mlađom Amber Heard

Foto: Guliver Image/ Getty Images

IAKO se u početku špekuliralo kako će vjenčanje Johnnyja Deppa i Amber Heard biti dio novogodišnje zabave koju je glumac organizirao na svojem privatnom otoku Little Hall's Pond na Bahamima, Daily Mail piše kako je vjenčanje glumačkog para zakazano za sljedeći vikend te će se održati na istoj lokaciji.

Podsjetimo, Depp je u siječnju prošle godine javno potvrdio zaruke s mlađahnom Amber, od koje je stariji čak 23 godine. Njih dvoje upoznali su se na setu filma "Dnevnik ruma" 2012. godine.

Upravo je početak veljače jedino skorije vrijeme kada mogu organizirati vjenčanje s obzirom na to da su oboje trenutno jako zaposleni- Depp se sprema na snimanje novog nastavka "Pirata s Kariba" u Australiji, a Heard trenutno snima film u Londonu.

Na ceremoniji će biti tek 50-tak gostiju, a među njima i Deppov sin i kći koje je dobio tijekom dugogodišnje veze s Vanessom Paradis.

Veliki broj gostiju odsjest će na Deppovoj luksuznoj jahti, jer kuća koju posjeduje na otoku, nije dovoljno velika za smještaj svih uzvanika.

Pročitajte više