Još jedna ljubavnica Borisa Nemcova: "Nije volio ukrajinsku manekenku, nego mene"

Foto: my.mail.ru

UBIJENI ruski političar Boris Nemcov bio je na glasu kao ženskar, a nakon njegovog pokopa pojavila se još jedna žena koja tvrdi da je bila u vezi s njim.

Medicinska sestra Zamira Duguževa tvrdi da Nemcov nikada nije volio 23-godišnju manekenku Anu Durickaju, koja je šetala s njim u trenutku ubojstva.

Iako su istražitelji rekli da ne isključuju njegov privatni život kao jedan od motiva za napad, vjerovali su kako je moguće da su ga ubile ukrajinske tajne službe.

Prijatelji ubijenog oporbenog čelnika vjeruju kako je ovo samo dimna zavjesa kojom se želi skrenuti pozornost s mogućnosti da su ga ubili ruski agenti po naredbi Kremlja.

Duguževa je na stranici bliskoj ruskim tajnim službama navela da se s Nemcovim počela viđati nakon susreta na političkom skupu u Moskvi prije dvije godine.

"Nju nije volio. Mene je zvao Kavkaska mačka. Rekao mi je da se ne brinem, jer s njom nema ništa ozbiljno", rekla je za Life News.

Otkrila je da je čula Nemcova kako se dere na telefon: "Razumiješ li me, ili će me strpati u zatvor ili ubiti".

"Viđao se i sa mnom i s njom. Ja sam jako ljubomorna osoba, na Instagramu sam pronašla fotografiju na kojoj je ona u Borisovom stanu. Ostavila sam joj poruku 'Oh, Borisov slavni krevet. Prekrasna slika" kako bi shvatila da nije jedina', ispričala je 31-godišnja medicinska sestra.

Kad se počela viđati s njim, rekao joj je da je slobodan čovjek.

Durickaja se vratila u Ukrajinu nakon što je dala iskaz policiji o ubojstvu. 

Pročitajte više