Još malo detalja o Kendri i Hefneru: "Morala sam se jako napušiti ili napiti prije seksa s njim"

Screenshot: YouTube

KENDRA WILKINSON, jedna od mnogobrojnih priležnica Hugha Hefnera, sudionica je reality showa "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here" gdje je u razgovoru s drugim sudionicima otkrila neke detalje o životu sa slavnim vlasnikom Playboya.

Nakon što je prvo ispričala ponešto o njegovom odnosu prema djevojkama i činjenici da je imala 18 godina kad se seksala sa 78-godišnjakom, britanski mediji iskopali su detalje iz njezinih memoara objavljenih još 2010. godine u kojima je tvrdila  da su joj kanabis i alkohol pomogli "preživjeti" noći provedene s njim.

"Bila bih pijana prije nego što bi se to dogodilo, nije mi bilo stalo što se događa sve do drugog jutra. Morala sam biti jako pijana ili popušiti jako puno trave da preživim te noći. Nakon otprilike minute ja bih se povukla i sve je bilo gotovo. To je bilo kao posao. Na vrijeme dođeš, na vrijeme odeš. Nije da sam uživala u seksu s njim", pojasnila je.

Podsjetimo, u prethodnom razgovoru Kendra je o Hefneru kazala: "Pitao me želim li biti jedna od njegovih djevojaka. Nisam znala što to znači, ali naravno da sam pristala. Živjela sam tada u najmanjem i najružnijem stanu i molila sam se da me nešto izvuče iz njega".

"Pitao me želim li biti dijelom Playboy Mansiona i pristala sam. Naravno. Pristala sam istog trena, ali nisam znala uključuje li ta ponuda i seks", rekla je i nastavila: "Znao nas je pitati želimo li s njim poći na gornji kat i to je bilo to. Imala sam 18, a on 78. Bila sam radoznala jer uvijek je imao više od jedne djevojke i htjela sam doznati što moraju raditi s njim. Seks nije obavezan, to je tvoj izbor".

Na kraju je rekla i da Hefner na sve odnose s djevojkama gleda kao na veze: "Iskreno? Sve spavaju s njim, ali u isto su vrijeme i najbolje osobe koje poznajem".
 

Pročitajte više