Još uvijek niste čuli za "Lijevog morskog psa"? Uopće niste u trendu

Foto: Getty Images/Twitter/Facebook/Reddit

MOŽDA toga uopće niste svjesni, ali jedna od trenutno najvećih internetskih zvijezda je "Lijevi morski pas".

Ako se pitate o čemu je riječ, trebali biste znati kako se radi o jednom od plesača koji su s Katy Perry nastupili na poluvremenu finalne utakmice ovogodišnjeg Super Bowla, a pažnju društvenih mreža privukao je izuzetno nespretnim plesnim pokretima.

Iako nije sigurno o kome je riječ, neki smatraju da se radi o Bryanu Gawu, jednom od plesača Katy Perry.  

Iako je nastup Katy Perry privukao dosta pažnje na društvenim mrežama i zabilježio rekordnu gledanost, sa sigurnošću možemo reći da je "Lijevi morski pas" najveća zvijezda nastupa.

Osim što su "fanovi" stvorili velik broj memeova, čestitki za Valentinovo, pokrenuli Indiegogo kampanju s ciljem prikupljanja novca za pomoć neprofitnim organizacijama kao što su World Wildlife Fund ili Wildlife Conservation Society, jedan od njih otišao je korak dalje, a Left Shark postao je njegova nova tetovaža.

I dok ga mnogi na društvenim mrežama ismijavaju zbog pokreta, koreograf Katy Perry Rj Durell za THR je izjavio da je plesač učinio točno ono što je trebao.

Bilo kako bilo "Lijevi morski pas" je apsolutni hit, a brand Bonobos već je odlučila iskoristiti situaciju i započeti s prodajom kostima koje biste uskoro mogli vidjeti na kostimiranim zabavama blizu vas.

Pročitajte više